Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Miami Florida'da gerçekleşecek ödül töreni bu gece 03:00 da başlıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 adaylar ?[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 www.mtve.com'da var[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 mtv ? =P[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ne? :)[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ya bilgi verdik millet popcu sandı galiba THRASH rulezz[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hehe thrash till death :D:D[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 thrashı falan bırakında sırf gelen ünlülerin üzerindeki öküz gibi dekolteleri görmek için izlenir [bu abazanlıkla nereye kadar bakalım][signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 mtv ödülleri bi moka yaramaz :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 +1[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: kavun, 29 Ağustos 2004 22:04 tarihinde demiş ki: mtv ödülleri bi moka yaramaz :). çok mantıksız bir cümle.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 neden,, sence ödüller arasında great spender die bi kriter varken mantık nerde[signature][hline]The dream is true... [Bu mesaj glamdring_S tarafından 29 Ağustos 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bir tek o kategori yok ama diğer kategorilerde var.Benim gibi MTV severler için güzel bir olay.Veya benim gibi popçular için mi desem.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hah o zaman naturel arkadan bağırır *thrash till DEATH*[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 saolasın valla hep kaçırıyodum[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Death till death *!Pişman olur*[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben thrash yada metal yada hard rock vs... bu müzik türlerini sevmiyor olabilirim ama bu türlere ve dinleyicilerine saygı duyuyorum.Gereksiz bulmuyorum.dalga geçmiyorum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 tamam kralsınız thrash till death de konu bu değil, öyle bir noktayı ıskalamışsınız.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 anlayamadım demek istediğini arcane ciim.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hahaha "popçu kardeş" :) 2 post'undan biri trash till death olan adamın müzii piyasa aracı olarak görmesinden başka bişi olduunu sanmıyorum.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ee ben tören falan göremedim ? kaçtaydı ki tören[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: glamdring_S, 30 Ağustos 2004 00:13 tarihinde demiş ki: hah o zaman naturel arkadan bağırır *thrash till DEATH* hafı aldın ağzımdan;) thrash tepki mziği olduğundan dolayı ''thrash till death'' desturaction vokalistinin söylediği gibi ''MTV izlemeyin mtv'ye inanmayın,orda çıkanların %99'u gerçek müzik yapmio,onlar sizin beyinlerinizi yıkı,onlar size göstermek istedikleri şeyleri gösteriolar''[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 yani desturaction vokalisti senin beynini yıkamıyor ?[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 o vokaliste söle saygı duysun saygılı olsun kıskanıp poq atmasın[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ödül törenini 17lik çıtır hilary duff sunacakmış, izleyemeyeceğim ama izleyenlere duyurulur ;)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar